Dhapur Luk DESC Gandhik Kêmbang Kacang Jalen Lambe Gajah Jenggot Pejetan Tikel Alis Sraweyan Sogokan ngajeng Sogokan Wingking Pudhak Setegal Greneng Ron Dha Ron Dho Nunut Thingil Ri Pandhan Lis-lisan Gusen Kruwingan Ada-ada Tungkakan Adheg Pawakan Sor-Soran Praen Bawang Sebungkul Pidakan Gunungan Buntut Mimi Ocor Sirah Cecak Gulu Cecak Ganja Kepet Urang Janur Puyuhan Gandhu Gula milir Sikutan Panitis Landhep Lengkeh Ucu-ucu

Tinggalkan Balasan

%d blogger menyukai ini: