*Data disadur dari Kidungan Ranggasutrasna. Jika terdapat kesalahan penyebutan atau lokasi, mohon memberi saran di bagian komentar.

Lokasi belum teridentifikasi :

  • Kêduwang Si Klênthing-mungil
  • Singabarong Jagaraga
  • Majênang Trênggilingwêsi
  • Gurnita ing Puspalaya
  • Si Lêngkur ing Tilamputih
  • Buta Trênggiling Tanggal
  • Ni Taluki ingkang anèng ing Tunjungbang
  • Setan Karètèg ing Sêndhang
  • Pamasuhan Sapuangin
  • kang anèng wana Pêti
  • Malangkarsa namanipun
  • Sawahan Ni Sandhungan
  • Pêlabuhan Dudukwarih
  • Lirbangsan ardi Kombang
  • ing Pasisir Buta Kala
  • Sêgaluh aran Si Rênthil
  • Kêdhungwinong Andongsari
  • ing Jênu Si Karungkala
  • Juwalpayal ing Talsinga
  • ing Trêmas Kuyang nênggani
  • Kaladhadhung Bênthongan
  • Si Asmara anèng Taji
  • ing Gadhing Ki Puspakati
  • Cucukdhandhang ing Kartika
  • Kulawarga Tasikwêdhi
  • Kaliopak winarni Sănggabuwana ranipun
  • Pak Kècèk Pêjarakan
  • Cingcinggoling Kalibêning
  • ing Dhahrama Karawêlang kang rumêksa
  • kang anèng Waru Landheyan Ki Daruna Ni Daruni
  • Pasujayan Udanriris
  • Widanăngga Dalêpih
  • Si Gadhung Kêdhung-garunggung
  • Gênapura ingkang anèng Majaraga
  • Pêrangtandang ing Kêsanga
  • Têlagapasir ingkang aran Si Jalilung
  • ing Sêndhang Rêtnapangasih
  • Si Gêndruk ing Talpêgat
  • ing Ngêmbêl Rahadèn Panji
  • Si Pênthul anèng Kacangan
  • Pêcabakan Dodolkawit
  • ing Ngrema Tambaksuli

Tinggalkan Balasan

%d blogger menyukai ini: